Lite om oss


Efter många år i bilbranschen startades Dixons Bil av Dixon Crnovic år 2006. Sedan dess har företaget Dixons Bil konstant växt och utvecklats till en liten men stark aktör med en stabil grund. Vi på Dixons Bil strävar efter konstant förbättring och försöker att utvecklas i samband med varje bilförsäljning vi gör.

Företaget Dixons Bil omsätter idag ungefär 15 miljoner kronor per år med en uppskattad försäljning av ca 300 bilar. Vi försöker satsa på att alltid ha riktigt fina bilar i lager till konkurrenskraftiga priser. Detta gör att våra kunder kommer från hela landet för att göra en bilaffär med oss. Vår satsning när det gäller bilarna gäller oftast lite nyare svensksålda fordon.

Våra ambitioner


Vår ambition baseras mycket på att hela tiden ge våra kunder en hög nivå av service så att dem alltid ser oss som ett självklart val vid köpet av nästa fordon. Vi skall också kunna ställa höga krav på oss genom att kontinuerligt ha en kort lagerhantering för att på så sätt kunna erbjuda låga priser på våra bilar. Så titta in till oss redan idag och sätt oss på prov. Vi lovar att inte göra er besvikna.

Dixon Crnovic

Dixon är grundaren av Dixons Bil och har en mångårig erfarenhet av bilförsäljning sedan tidigare.

Mobil0702 - 354303
Epostdixon@dixonsbil.se