Säkra upp ert bilköp


Vid ett tryggt fordonsköp skall inget lämnas åt slumpen. Därav anser vi på Dixons Bil att ni som våra kunder skall kunna trygga upp ert köp ytterligare genom att teckna en bilgaranti. Vi erbjuder en heltäckande bilgaranti med upp till 12 mån i samarbete med Autoconcept till mycket förmånliga priser. Garantin kan tecknas på bilar som är max 6-10 år gamla och upphör vid 25 000 mil. Max ersättning är 60.000 kr per skada.

Auto Concept

Auto Concept har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. Deras specifika erfarenhet och kunskap om fordonsförsäkringar och skadehantering gör dem till marknadens främsta alternativ.

Svensk Bilgaranti

Svensk Bilgaranti tillhandahåller ett garantisystem utvecklat för den skandinaviska marknaden och tillsammans med er som kunder är de marknadsledande på garantiorienterade mervärdestjänster. Ledorden för Svensk Bilgaranti är Kvalitet, Service och Kompetens kombinerat med en god Support, vilket bidrar till både bättre och lönsammare affärer för såväl köpare som säljare.

Garantin omfattar exempelvis


Motor & TurboStyrsystemVäxellåda
KopplingOljeläckageKylsystem
BränslesystemBromssystemDrivaxlar
HjulupphängningSlutväxelEl komponenter
Bra garanti omfattar
  • Begagnat garanti
  • Förlängd nybilsgaranti
  • Nyckelförsäkring
  • Flexgaranti
  • Skräddarsydda lösningar
Dixons Bil Tjänster